MENIU

FC Dinamo: \"Afirmaţiile lui Nicolo Napoli sunt dezgustătoare, neprofesionale şi neconforme cu realitatea!\" Vezi comunicatul oficial

Andrei Cristea, într-un meci cu Astra

Clubul din \"Ştefan cel Mare\" a reacţionat la acuzele lui Nicolo Napoli, antrenorul celor de la Astra, care a declarat că mai mulţi jucători împrumutaţi de la Dinamo au primit \"sfaturi\" în legătură cu evoluţia lor în meciul de marţi. Napoli a insinuat cu alte cuvinte un posibil non-combat cerut de dinamovişti jucătorilor trimişi la Astra, la meciul direct, dar Dinamo a replicat. Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, FC Dinamo face istoricul colaborării dintre cele două cluburi şi sugerează că orice acord s-a încheiat.

Comunicat oficial FC Dinamo

\"În ultimul an, între FC Dinamo Bucureşti şi Astra Ploieşti a existat o colaborare exclusiv în plan sportiv.

Istoric

Mai mulţi antrenori şi jucători, aflaţi sub contract cu FC Dinamo Bucuresti, au fost transferaţi temporar la Astra Ploieşti. Toţi au contribuit la promovarea în Liga I şi, ulterior, la rezultatele înregistrate în primul eşalon de Astra Ploieşti. Concret, antrenori precum Ion Moldovan, Emil Ursu, Gheorghe Niţu, Constantin Niculae. Pe lista jucătorilor transferaţi temporar la Astra Ploieşti s-au regăsit Eugen Crăciun, Georgian Păun, Liviu Ganea, Cornel Predescu, Marius Alexe, Nicolae Muşat, Osvaldo Miranda, Cristian Munteanu şi Silviu Izvoranu. Din punct de vedere administrativ şi sportiv, deciziile legate de programul de pregătire, jocuri, antrenamente, activitatea echipei, etc. au fost luate numai de conducerea executivă şi de conducerea tehnică a clubului Astra Ploieşti.

Notificare

La începutul lunii noiembrie, FC Dinamo a notificat clubul Astra Ploieşti, conform acordurilor de transfer, privind încetarea transferurilor temporare la finalul acestui tur de campionat în ceea ce-i priveşte pe jucătorii Eugen Crăciun, Georgian Păun, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda.

Recomandări

Urmare a celor precizate mai sus, FC Dinamo Bucureşti considera, oficial, că afirmaţiile antrenorului Nicolo Napoli sunt dezgustătoare, neprofesionale şi neconforme cu realitatea colaborării dintre clubul nostru şi Astra Ploieşti. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare îi sugerează antrenorului Nicolo Napoli să revadă înregistrarea meciului Astra Ploieşti-Dinamo 1-2, din sferturile de finală ale Cupei Romaniei Timişoreana, dacă jucătorii transferaţi temporar la clubul din Ploieşti şi-au indeplinit sarcinile de joc. În decursul timpului, la solicitarea altor cluburi, FC Dinamo Bucureşti a transferat temporar şi alţi jucători. Iată câteva exemple: Ianis Zicu, Alexandru Bălţoi, Ionuţ Bălan (toţi la Farul Constanţa), Andrei Cristea şi Sergiu Homei (ambii la Politehnica Iaşi), Ilie Iordache (la Pandurii Tg. Jiu). Interesul clubului nostru a fost, întotdeauna, ca jucătorii transferaţi temporar să joace foarte bine, inclusiv în meciurile cu Dinamo. În urmă cu 3 ani, într-un meci din optimile de finală ale Cupei Romaniei, Dinamo a fost eliminată de Pandurii Tg. Jiu chiar printr-un gol al jucătorului Ilie Iordache.

În incheiere, FC Dinamo Bucuresti precizează prin intermediul acestui comunicat de presă că nu este interesat de formulele de joc ale antrenorului Nicolo Napoli. În ceea ce priveste colaborarea dintre FC Dinamo Bucureşti şi Astra Ploieşti, verbele folosite la timpul trecut în acest comunicat de presă spun, de fapt, totul!

Biroul de Presă al FC Dinamo\"

Napoli a declarat luni că jucătorii Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda, care sunt împrumutaţi de Dinamo la Ploieşti, au fost sunaţi şi atenţionaţi să joace mai \"uşor\" cu Dinamo. Ca să elimine orice suspiciune, italianul a decis ca cei doi să nu facă parte din lotul Astrei pentru partida de mâine cu Dinamo. Partida Astra-Dinamo, ultima a etapei a 16-a, se va disputa marţi, de la ora 20.

Sursa Foto şi comunicat: www.fcdinamo.ro

Mai multe articole despre:
Dinamo blat comunicat Nicolo Napoli