MENIU

Fanii Stelei îl vor înapoi pe Mihai Stoica. Vezi cum vor să-l convingă!

Foto: NewsIn
Galeria Stelei îl va ruga pe Mihai Stoica să revină în Ghencea.

Galeria Stelei simte lipsa lui Mihai Stoica şi speră să-l convingă să revină în Ghencea. Suporterii speră să-l convingă pe actualul manager general de la Unirea Urziceni să se întoarcă la Steaua chiar la meciul direct din ultima etapă a Ligii I.

Liderul galeriei Stelei, Gheorghe Mustaţă, spune că vrea ca Unirea să câştige campionatul pentru că, pe lângă faptul că Dinamo ar rata un nou titlu, la Urziceni activează Mihai Stoica. Fanii echipei din Ghencea au făcut şi un plan de bătaie pentru a-l readuce pe Stoica la Steaua. La meciul din ultima etapă în jur de 3.000 de oameni se vor deplasa la Urziceni unde vor încuraja chiar echipa gazdă, iar la finalul partidei vor încerca să discute cu Mihai Stoica pentru a-l convinge să revină în Ghencea.

"Dacă îl avem pe MM acolo, ne dorim să ia Urziceniul titlul. Foarte mulţi suporteri au spus şi doresc să mergem la Urziceni, să discutăm el să încercăm să vină înapoi la Steaua", a spus Mustaţă.

Mihai Stoica a fost oficial al FC Steaua timp de cinci ani, între 2002 şi 2007, timp în care a ocupat funcţiile de director executiv şi manager general. După ce Stoica a devenit manager general la Steaua, "roş-albaştrii" au câştigat două titluri de campioni (2005, 2006), o Supercupă a României (2006) şi au ajus până în semifinalele Cupei UEFA, în ediţia 2005-2006.

 

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I suporteri Unirea Urziceni Mihai Stoica