MENIU

Familia lui Michael Jackson ar aştepta returnarea creierului acestuia înainte de a-l îngropa

Foto: RTV

Familia lui Michael Jackson ar putea aştepta finalizarea testelor pe creierul cântăreţului pentru a-l înmormânta, potrivit cotidianului britanic The Times.

La ceremonia omagială din Los Angeles, trupul lui Michael Jackson a fost pus în sicriul aurit fără creier. Reprezentanţii institutului medico-legal din Los Angeles au confirmat, miercuri, că organul a fost reţinut pentru teste. Potrivit certificatului de deces, semnat de sora lui Jackson, La Toya, cauza morţii cântăreţului este necunoscută încă.

"Când vom termina testele pe creier, îl vom înapoia. Din câte ştiu, familia nu îngroapă încă trupul", a declarat Ed Winters, asistentul legistului-şef.

Între timp, poliţia continuă anchetarea medicilor suspectaţi că i-au procurat cântăreţului medicamente cu efecte secundare extrem de periculoase.

Unul dintre aceştia, dermatologul Arnold Klein, neagă că l-ar fi drogat pe regele pop. Mai mult, medicul a dezminţit informaţiile din US Weekly, potrivit cărora el ar fi donatorul de spermă pentru fosta soţie a lui Michael, Debbie Rowe, act în urma căruia s-au născut Prince Michael I şi Paris.

Chiar şi după moarte, megastarul bate record după record. Vânzarea albumelor sale solo a înregistrat un adevărat boom, crescând în ultima săptămână cu 90%. Iar ceremonia omagială de marţi a fost urmărită în direct de 31 de milioane de americani, deşi s-a ţinut în timpul unei zile lucrătoare.