MENIU

Familia a cumpărat sicriul și a pregătit groapa. Când au ajuns la morgă, femeia era de negăsit

Caz socant în Republica Moldova

Întâmplare incredibilă în raionul Criuleni din Republica Moldova din cauza alcoolului. Familia unei tinere a fost convinsă că femeia a murit, după ce aceasta a ajuns la spital în comă alcoolică, dar lucrurile stăteau altfel. Soțul și ceilalți erau atât de beți, încât au înțeles greșit mesajul medicilor.

După ce o tânără femeie a ajuns în comă alcoolică la spital, soțul și rudele acesteia au venit cu sicriul și crucea să o ia de la morgă. Doar că au aflat aici că aceasta este în viață.

Bărbatul din satul Boșcana, raionul Criuleni, afirmă că a fost sunat de medicii de la spitalul raional și că aceștia l-au anunțat despre decesul soției sale. Familia a început imediat pregătirile de înmormântare. A fost cumpărat sicriul și pomenile, a fost săpată chiar și groapa, doar că atunci când au mers să ia trupul neînsuflețit de la morgă, au constatat că femeia de 31 de ani este vie.

Medicii de la spitalul din Criuleni spun însă că rudele au interpretat eronat informația despre starea femeii, care este într-adevăr gravă, aceasta suferind de mai multe patologii cronice, inclusiv anorexie, potrivit Sputnik.md. Mai mult decât atât, medicii afirmă că rudele pacientei nu s-au interesat de pacientă și au venit la spital în stare de ebrietate. De altfel, potrivit vecinilor, întreaga familie face abuz de alcool.

Angajații instituției medicale au rămas consternați atunci când au văzut rudele cu sicriul și crucea la spital.

Mai multe articole despre:
morgă