MENIU

F5 a lansat joi VoxPublica.ro - platforma de comentarii, bloguri şi opinii a REALITATEA.NET - VEZI VIDEO

Foto: REALITATEA.NET
VoxPublica

Proiectul editorial VoxPublica va reuni, începând de joi, opiniile şi dezbaterile iniţiate de zeci de jurnalişti, bloggeri şi specialişti din numeroase domenii, acoperind o arie largă de categorii de subiecte.

“VoxPublica este şi va ramane un spaţiu public deschis tuturor celor care au ceva de spus într-un mod civilizat şi inteligent: cititori, bloggeri, profesionişti în orice domeniu, jurnalişti freelanceri sau colaboratori ai oricărui grup media sau instituţie independentă. Pornim alături de câteva zeci de colegi, dar sperăm să depăşim 50 de semnături, în scurt timp”, explică jurnaliştii Costi Rogozanu şi Costin Ilie, care coordonează proiectul.

“Strategic, VoxPublica vine ca o dezvoltare logică a portalului de ştiri REALITATEA.NET. Aşa cum Martor Ocular este brandul pe care se dezvoltă zona de conţinut generat de utilizatori, în VoxPublica vom construi zona de opinie şi analiză, care până acum lipsea portalului. E o cuvenita şi clară separare a zonei de opinie de cea de informaţie”, a completat Dragoş Stanca, director F5, compania new-media Realitatea-Caţavencu.

Platforma de comentarii, bloguri şi opinii VoxPublica.ro este un spaţiu liber de exprimare pe domenii precum Politică şi societate, Business şi economie, Tehnologie, Sport, Popcult, Life, Freestyle, Media şi ştiinţă.

Alături de cititori, printre cei care, pentru început, vor semna articole de opinie şi vor comenta pe VoxPublica.ro se numără Emil Hurezeanu, Robert Turcescu, Doru Buşcu, Mircea Dinescu, Adrian Ursu, Cristi Teodorescu, Daniel Oanţă, Ioan Morar, Eugen Istodor, Cristi Pătrăşconiu, Simona Tache, Cristina Bazavan, Edwin Keleti, Radu Soviani, Andreea Roşca, Daniel Apostol, Liana Alexandru. La aceştia se adaugă editorii coordonatori ai proiectului - Costin Ilie şi Costi Rogozanu; şi alte nume importante din jurnalism şi blogosfera românească.

Lista rămâne deschisă. Comunitatea îi invită în rândurile sale pe toţi cei care au o opinie inteligentă de împărtăşit, fie cititori, bloggeri sau jurnalişti, indiferent de grupul media sau instituţia în care lucrează.

Site-ul VoxPublica.ro face parte din portalul REALITATEA.NET, administrat de compania F5, parte a grupului Realitatea-Caţavencu.