MENIU

EXIT POLL alegeri 2019. Se trage linie! Cum votează românii, la europarlamentare și referendum

EXIT-POLL alegeri 2019. Se trage linie! Cum votează românii, la europarlamentare și referendum

Alegeri europarlamentare 2019. Ziua referendumului pe justiție. Numărătoarea inversă pentru alegerile europarlamentare a început! La ora 21:00, secțiile de votare se închid. Prezența la vot, însă, este una majoră, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central și prezentate, pe parcursul întregii zile, în timp real, pe site-ul nostru, www.realitatea.net. După închiderea secțiilor, Realitatea TV va face publice primele rezultate de la exit poll-ul realizat de CURS și Avangarde pentru alegerile europarlamentare. EXIT POLL europarlamentare va fi disponibil, tot atunci, și în acest material. Ce șanse are România?

PSD și PNL, la egalitate. USR PLUS ocupa locul al doilea. 

PSD: 25,8%

PNL: 25,8%

USR PLUS: 23,9%

Pro România: 5,7%

UDMR: 5,4%

PMP: 5,2%

ALDE: 4,9%

* rezultatele sunt valabile pentru ora 19:30.

Alegeri europarlamentare 2019. EXIT POLL europarlamentare 2019. În acest material, vei putea consulta, la ora 21:00, rezultate EXIT POLL europarlamentare.

Alegeri europarlamentare 2019. Rezultate alegeri europarlamentare, rezultate referendum. În câteva ore, se va trage linie. Veți putea afla, în timp real, primele rezultate ale votului de duminică, 26 mai 2019.

Realitatea TV și site-ul nostru de știri, www.realitatea.net, vor prezenta, în această seară, la ora 21:00, rezultatele unui exit poll realizat de CURS și Avangarde pentru alegerile europarlamentare.

Alegeri europarlamentare 2019. EXIT POLL europarlamentare 2019. Centrul de sociologie Urbană și regională, CURS, și Grupul de studii socio-comportamentale - Avangarde, sunt sigurii operatori acreditați de Biroul Electoral Central pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieșirea de la urne la alegerile pentru Parlamentul European.

Sondajul va fi efectuat la nivel național iar datele vor fi prezentate imediat după încheierea votului, atât la Realitatea TV, cât și pe site-ul nostru, www.realitatea.net.

Alte sondajele de opinie sunt INTERZISE de Biroul Electoral Central.

Primele rezultate de la alegerile europarlamentare au fost anunțate la ora 14:00, potrivit unor surse politice citate de Realitatea TV. PSD, PNL și USR PLUS au primit cele mai multe voturi din partea românilor care au decis să meargă la vot, duminică.

EXIT POLL europarlamentare 2019. Rezultate vot complete, în procente, pot fi consultate mai jos:

PRIMA numărătoare a voturilor, PRIMELE rezultate. Scoruri partide politice

Principalele momente ale votului de astăzi sunt centralizate în acest material:

Alegeri europarlamentare 2019. Liste complete candidați. Cum votăm la referendum

Dacă vrei să știi cum s-a desfășurat votul de astăzi pentru europarlamentare și referendum până în acest moment, poți accea materialul următor:

România votează! Prezența în timp real la EUROPARLAMENTARE 2019 și REFERENDUM

Aici, vei vedea, în timp real, prezența la alegerile europarlamentare, dar și la referendum.