MENIU

Eto'o s-a înţeles cu Inter Milano

Foto: zimbio.com

Atacantul camerunez va fi coleg cu Cristi Chivu, însă va avea un salariu anual mai mult decât dublu decât al românului, 10,5 milioane euro.

Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, a vrut cu tot dinadinsul să scape de camerunezul Samuel Eto'o şi a reuşit.

Presa italiană scrie că oficialii lui Inter Milano s-au înţeles cu reprezentanţii jucătorului, salariul propus, 10,5 milioane euro, plus bonusuri, în funcţie de performanţă, fiind agreat de atacant. În comparaţie, căpitanul reprezentativei României, Cristi Chivu, primeşte la Milano 4,5 milioane euro/sezon.

"Singura problemă o reprezintă acum Barcelona. Nu este nimic oficial, ci doar ne-am înţeles cu Inter. Contractul jucătorului este valabil cinci ani", a declarat impresarul fotbalistului african, însă, la rândul lor, catalanii l-ar dori de la campioana din Serie A pe Zlatan Ibrahimovic.

Dealtfel, suedezul cu origini bosniace se află deja la Barcelona, pentru a discuta posibilitatea transferului său pe Camp Nou. Conform mai multor surse, deţinătoarea Ligii Campionilor este dispusă să plătească pentru Ibrahimovic 50 milioane euro şi să-l împrumute un an, pe San Siro, pe bielorusul Alexander Hleb. Dacă aceste intenţii se vor materializa, Inter va realiza cea mai valoroasă vânzare din istoria sa de peste 100 de ani.