MENIU

Emil Boc: Am votat pentru un partid, pentru România, pentru Europa

FOTO: NewsIn
Emil Boc a invitat românii să participe la vor ca un gest de respect la adresa Europei

Premierul României, Emil Boc a votat la alegerile europarlamentare duminică, în jurul orei 10, la Şcoala Radu Stoica din Cluj.

"Am dat un vot cu triplă semnificaţie. În primul rând am dat un vor pentru un partid, în al doilea rând an dat un vot pentru România şi pentru Europa. Am votat pentru un partid care are cel mai bun partid politic şi cea mai performantă listă de candidaţi. Am dat un vot pentru România pentru ca românii să poată lucra oriunde în Europă, să putem aduce banii europeni atât de necesari României şi ca în 2014 România să intre în zona euro, iar din 2011 să intrăm în spaţiul Schengen", a declarat liderul PD-L la ieşirea de la urne.

Emil Boc a invitat românii să participe la vor ca un gest de respect la adresa Europei. "Fiecare român poate acorda 10 minute din timpul lui pentru Europa. Să ne gândim că vom mai vota pentru Parlamentul European abia în 2014. Merită să dăm din timpul nostru, ca o formă de respect pentru Europa", a mai adăugat liderul PD-L

Prim-ministrul a încercat şi să-şi distanţeze partidul de eventualele tentative de fraudă electorală. "Am încredere că va fi un vot corect, în concordanţă cu cerinţele europene şi nu ne vom face de ruşine astăzi cu tot felul de acţiuni gen fraudă, mită electorală sau alte acţiuni de acest fel."

Mai multe articole despre:
fraudă Emil Boc alegeri europarlamentare PD-L