MENIU

Emeric Ienei: Pe unguri i-am călcat mereu în picioare la fotbal

Foto: NewsIn

Fostul tehnician Emeric Ienei a amintit că românii le-au fost mereu superiori ungurilor la fotbal, înaintea meciului dintre Steaua şi Ujpest, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Euorpa.

"Noi întotdeauna le-am fost superiori lor în ceea ce priveşte fotbalul, cel puţin în ultimii 20 de ani. Pe unguri i-am călcat mereu în picioare. Îmi aduc aminte de meciul cu Honved. Pierdusem cu 0-1 în tur, la Budapesta, dar atunci meritam măcar un egal. În Ghencea a fost un măcel. Am bătut cu 4-1, şi puteam să mai dăm goluri. La fel a fost şi cu MTK, doi ani mai târziu. Au pierdut cu 0-4 la noi. Returul nu a mai contat, Steaua s-a calificat chiar dacă a fost înfrântă cu 0-2", a declarat  Emeric Ienei pentru EVZ.

Fostul tehnician era optimist în privinţa meciului dintre Steaua şi Ujpest şi s-a declarat convins că jucătorii Stelei nu vor avea probleme cu atmosfera din tribune.

"Pentru Steaua va fi chiar mai uşor decât a fost în tur. Sunt sigur că ungurii vor ieşi la joc şi vor lăsa spaţii mari în apărare. Cred că la mijloc sunt ceva probleme pentru Steaua, dar cred că Bergodi ştie ce are de făcut. Nu cred că jucătorii vor fi apăsaţi de atmosferă", a mai spus Ienei.

Mai multe articole despre:
Steaua Emeric Ienei Europa League Ujpest