MENIU

eMAG - Aparate foto DSLR și compacte la reducere 50%

eMAG vine cu o ofertă foarte bună în aceste zile pentru aparate foto DSLR, dar și pentru cele compacte. În cadrul campaniei eMAG puteți cumpăra aparatura la 50% din preț.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție cu cele mai interesante aparate foto compate sau DSLR, ori camere de filmat, care beneficiază la eMAG de reducerile cele mai mari.

eMAG - reduceri la aparate foto - Canon Power Shot SX400

Această cameră foto Bridge este adecvată pentru familii și puteți realiza fără efort fotografii și filme HD superbe din vacanțe sau excursii. Camera oferă un zoom de 30x, are 16 MP, fotografiile sunt stabile și oricine le poate realiza cu modul inteligent automat. Ecranul are 3 inch. Camera are o reducere de 40% din preț la eMAG.

Prețul acestei camere e disponibil AICI și beneficiază de o reducere de 30% din preț de la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI. 

eMAG - reduceri la aparate foto - Canon IXUS 160

Această cameră este compactă și e suficient de mică pentru a o transporta cu ușurință oriunde, iar calitatea imaginilor este foarte bună, având 20MP și mod inteligent automat de fotografiere.

Zoom-ul optic este de 8x, procesorul de imagine este un DIGIC 4 cu tehnologie iSAPS și beneficiază de o reducere de peste 20% din preț de la eMAG.

Prețul acestui aparat e disponibil AICI și beneficiază de o reducere de 20% de la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI. 

eMAG - reduceri la aparate foto - DLSR Nikon D3200

Acest aparat foto DSLR de la Nikon are o reducere de 400 de lei din preț de la eMAG și oferă o calitate de excepție. Rezoluția este de 24,2 MP efectivi și obiectiv de calitate, pe măsură. Imaginea în format DX de la Nikon și performanța optică superioară a obiectivelor NIKKOR caracterizează noul Nikon D3200.

Prețul complet al acestui aparat este disponibil AICI și beneficiază de o reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.  

eMAG - reduceri la aparate foto - Nikon COOLPIX P530

Captează prim planuri clare și clipuri video Full HD cu extraordinara putere a zoom-ului optic 42x și cu funcșia Dynamic Fine Zoom poate ajunge chiar și la 84x, iar de la eMAG are o reducere de 50%. Puteți adăuga opțional adaptorul wireless WU-i și să folosiți un smartphone sau o tabletă compatibile pentru a partaja fotografiile. Senzorul are o rezoluție de 16,2 MP.

Prețul aparatului este disponibil AICI și beneficiază de o reducere de 50% la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.   

eMAG - reduceri la aparate camere video - Sony HDR CS240EB

Camera video de la Sony are o reducere de preț de 200 de lei la eMAG și este foarte accesibilă oricui dorește să surprindă amintiri video din vacanțe sau din momentele fericite alături de familie. Rezoluția senzorului este de 9.2 Mp, iar înregistrarea imaginilor se stochează pe Memory Card în format Full HD.

Toate detaliile despre această cameră le găsiți AICI și are o reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.   

eMAG - reduceri la aparate foto - DLSR Canon EOS 100D

Producătorii Canon susțin că această cameră foto vă va face să nu vreți să mai renunțați la ea niciodată. În acest moment, la eMAG camera are o reducere de 700 de lei. Este o cameră DSLR mică și care e dotată cu 18 megapixeli care asigură fotografii și filmări la calitate excelentă, dispunând de un vizor optic și comenzi intuitive pe ecranul tactil.

Toate detaliile despre cameră le găsiți AICI și o reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.   

eMAG - reduceri la camere video - JVC Quad-Proof R

Un discount de 15% din preț de la eMAG pentru camera de la JVC rezistentă la apă. Au fost realizate teste cu această cameră timp de 30 de minute la 5 metri adâncime și în plus este protejată și împotriva jeturilor puternice din orice direcție, 100l/minut. Camera rezistă la căderi de până la 1,5 m înălțime și la îngheț -10 grade Celsius. Rezoluția senzorului este de 2,5 Mp, iar mediul de stocare este Memory Card.

Prețul acestei camere e disponibil AICI și beneficiază de o reducere eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.    

eMAG - reduceri la camere video - JVC GC-PX100V

Este o cameră video profesională care înregistrează Full HD progresiv și are o reducere la eMAG de 1.200 ron. Procision folosește procesarea extrem de rapidă de 36Mbps pentru a captura imagini precise, bazate pe o cantiate mare de informație vizuală. Rezoluția senzorului este de 12.8 Mp și este echipat cu Wi-Fi camera Procision pentru ca datele video să poată fi analizate pe tabletă.

Prețul camerei e disponibil AICI și are o reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu aparate foto la reducere de la eMAG o găsiți AICI.    

Mai multe articole despre:
reduceri emag aparate foto DSLR