MENIU

Elevii de clasa a VIII-a au la dispoziţie un serviciu online gratuit cu informaţii despre înscrierea la liceu. AICI afli totul despre admitere!

Foto: RTV

Portalul REALITATEA.NET vine în sprijinul elevilor şi părinţilor, punându-le la dispoziţie un serviciu online gratuit care oferă informaţii complete despre admiterea în liceu în 2009. Astfel, elevii din clasa a VIII-a îşi pot calcula media de admitere şi să-şi aleagă liceul în funcţie de aceasta.

Pagina electronică este un instrument ideal pentru alegerea unei instituţii de învăţământ potrivite, deoarece cuprinde informaţii complete şi actualizate despre admitere: profile, filiere, specializări, număr de locuri pe fiecare specializare, media de admitere din 2008 pentru fiecare specializare în parte, limba de predare etc.

De asemenea, fiecare liceu din România are o fişă de prezentare care cuprinde printre altele numărul elevilor, date despre dotări, informaţii de contact şi localizare pe o hartă interactivă.

Un element inovator al paginii îl reprezintă posibilitatea de a calcula media de admitere şi de a alege un liceu în funcţie de aceasta. De asemenea, pe www.realitatea.net/admitereliceu elevii îşi pot simula completarea fişei de înscriere cu opţiunile pentru liceu. Cei interesaţi aleg liceele favorite, ordonează opţiunile şi obţin automat lista de licee cu specializările şi codurile lor, asemănătoare fişei de admitere. Pagina rezultată poate fi imprimată, fiind de un real folos pentru elevi atunci când vor completa fişele de înscriere la şcoli.

www.realitatea.net/admitereliceu este un serviciu oferit de Intuitext şi sprijinit mediatic de REALITATEA.NET, având ca scop sprijinirea educaţiei din România.
Mai multe articole despre:
şcoală site elevi examen părinţi liceu admitere