MENIU

Elena Udrea vrea ca pe drumurile cu gropi din România să se facă turism cu căruţa

Foto: mohiopress.ro
Elena Udrea: Nu avem indicatoare turistice,dar vom rezolva problema până în 2010

"Pe drumurile din România cu multe gropi se poate merge cu căruţa, se poate face turism de caravană, pentru că în Germania nu există un astfel de turism", a declarat Elena Udrea în cadrul unei emisiuni la postul Realitatea TV.

Elena Udrea a recunoscut că în România sunt probleme cu indicatoarele turistice.

"Avem probleme cu indicatoarele turistice, dar vom încerca să remediem această problemă până în 2010, pentru că problemele turismului românesc sunt multiple, iar lipsa indicatoarelor este doar una dintre ele, aşa cum s-a văzut la vizita recentă a preşedintelui. Până vom rezolva cu indicatoarele, vom încerca să promovăm produsele autentice româneşti şi alimentele tradiţionale"", a spus Udrea.

Elena Udrea a afirmat că acţiunile recente ale ministerului Turismului au adus încasări de milioane de euro, iar clipurile de promovare au fost gratuite

"Pe litoral au fost 10.000 de turişti, iar în Bucovina au fost 25.000 de turişti. În privinţa banilor, în cadrul acţiunilor recente ale ministerului Turismului s-au încasat milioane de euro atât în Bucovina, cât şi pe litoral, iar clipul Bucovina a fost un clip gratuit. Trebuie ştiut lucrul ăsta. S-a făcut cu resursele noastre de comunicare", a mărturisit Elena Udrea.

Ministrul Turismului consideră că Băsescu este responsabil pentru construcţia drumurilor din România

"Toate drumurile care s-au făcut până în prezent în România s-au făcut la iniţiativa actualului preşedinte, Traian Băsescu, pentru că şi drumul rapid spre Moldova, cât şi o porţiune importantă a autostradei Soarelui s-au făcut la iniţiativa lui Traian Băsescu", a afirmat Elena Udrea.

 

Citeşte şi

Elena Udrea a lansat moda trăistuţelor bucovinene

Elena Udrea a participat, la Suceava, la deschiderea programului "Paşte în Bucovina"

 

Mai multe articole despre:
turism euro Elena Udrea brand Bucovina