MENIU

Elena Udrea: Cârcotaşi şi chibiţari care stau de-a curmezişul dezvoltării

Foto: http://www.infotravelromania.ro/foto%20mic/personalitati/elena_udrea_ministrul_turismului.jpg

În ultima perioadă, în mass-media au fost exprimate opinii ale unor jurnalişti şi ale unor lideri politici referitoare la criteriile de alocare a fondurilor de investiţii în infrastructura turistică gestionate de Ministerul Turismului, afirmându-se în câteva rânduri, în mod absolut eronat, că împărţirea acestor fonduri se face pe criterii politice, că proiecte dintre cele nominalizate pentru finanţare nu ar fi oportune.

Am spus şi repet mereu, dezvoltarea turismului este o şansă de redresare şi relansare economică a României, este o modalitate de a aduce mai mulţi bani la bugetul statului, de a crea noi locuri de muncă, de a aduce bunăstare comunităţilor locale. Turismul este, în opinia actualului Guvern, o prioritate strategică de dezvoltare a ţării nostre.

Opozanţii ne-au criticat până de curând pentru faptul că, spun ei, nu se mişcă nimic în domeniul investiţiilor publice în infrastructură. Cum inconsecvenţa şi lipsa de seriozitate sunt virtuţiile criticilor noştri, de câteva zile aceştia au schimbat macazul, acuzându-ne că finanţăm proiecte pe cine ştie ce criterii politice oculte sau, o altă specie, proiecte care nu se susţin.

 

Citeşte mai mult 

Mai multe articole despre:
turism mass-media opozanţi Ministerul Turismului