MENIU

Elena Băsescu susţine că în spatele scrisorii eurodeputatului maghiar s-ar afla o fostă consilieră a lui Stolojan

Foto: NewsIn

Elena Băsescu susţine că în spatele scrisorii eurodeputatului maghiar Surjan, prin care se cere ca fiica preşedintelui să nu fie acceptată în grupul popularilor europeni, s-ar afla fosta consilieră a lui Theodor Stolojan şi actuala consilieră a premierului Emil Boc, Andreea Vass. Aceasta neagă însă acuzaţiile şi spune că Elena Băsescu a fost informată greşit.

"Nu mă îngrijorează această scrisoare deoarece ea vine ca urmare a unei prietenii între domnişoara Vass şi acest domn deputat maghiar, cei doi cunoscându-se de pe vremea când lucrau în Comisia de bugete a PE. O văd pur şi simplu ca pe o răzbunare a faptului că domnişoara Vass nu a prins un loc eligibil şi doresc să precizez că ar fi fost imposibil ca eu să am o asemenea influenţă şi putere, atâta timp cât eu activez în cadrul organizaţiei de tineret şi nu am nicio altă legătură cu seniorii partidului", a declarat Elena Băsescu, pentru Cotidianul.

Elena Băsescu mai spune că Vass a ajuns pe un loc neeligibil deoarece i-a criticat pe unii membri ai partidului şi nu a avut susţinerea niciunei organizaţii.

Andreea Vass este convinsă că Elena Băsescu a fost influenţată de persoane interesate s-o dezinformeze.

Spiritele s-au încins în PD-L după ce un europarlamentar din Ungaria a cerut grupului popularilor europeni să nu o primească în rândurile lor pe mezina preşedintelui.

Citeşte şi Un europarlamentar ungur sugerează că Elena Băsescu nu ar merita să intre în PPE

Mai multe articole despre:
război europarlamentar EBA Andreea Vass