MENIU

\"El Nino\" de legendă! Torres, jucătorul lui Liverpool care a ajuns cel mai rapid la 50 de goluri - VEZI VIDEO

Fernando Torres a marcat golul 50 în Premier League pentru Liverpool / FOTO: http://www.dailymail.co.uk

Atacantul lui Liverpool a decis meciul cu Aston Villa în prelungiri şi a intrat în istoria cormoranilor. E primul jucător care reuşeşte să ajungă cel mai rapid la 50 de goluri marcate în tricoul lui Liverpool!

Gruparea lui Benitez a fost eliminată din Liga Campionilor şi şchioapătă în campionatul englez, însă are un atacant incredibil. Fernando Torres şi-a arătat, marţi, încă o dată, valoarea, după ce a marcat unicul gol al meciului din deplasare, cu Aston Villa, în minutul 93.

Pe lângă cele trei puncte pe care le-a trimis în contul cormoranilor, Torres a bifat şi un record personal. Cu reuşita de pe \"Villa Park\", \"El Nino\" a ajuns la 50 de goluri marcate în tricoul lui Liverpool, însă recordul derivă din faptul că e primul jucător al cormoranilor care ajunge cel mai repede la această bornă, după doar 72 de meciuri!

\"Torres e un mare jucător, un atacant de clasă mondială, iar faptul că i-a bătut în cursa pentru golul 50 din campionat pe Ian Rush, Michael Owen, Robbie Fowler sau Roger Hunt, spune totul\" l-a lăudat pe spaniol coechipierul său Carragher.

După 20 de etape, Liverpool e pe locul 7 în Premier League, cu 33 de puncte, iar în 16-imile Ligii Europa o va întâlni pe Unirea Urziceni.

Mai multe articole despre:
Liverpool Aston Villa goluri Fernando Torres El Nino