MENIU

Egal spectaculos între Steaua şi FC Vaslui

Foto: NewsIn

Încă un start de retur ratat pentru Steaua! Roş-albaştrii nu au reuşit să se impună pe teren propriu în faţa Vasluiului şi au terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul a fost unul spectaculos.

FC Vaslui a detonat bomba în Ghencea încă din minutul 8 când a deschis scorul prin Wesley. Moldovenii au înscris după o fază superbă creată de Milisavljevic pe flancul stâng, care ajuns în apropiere de linia porţii, a întors pentru Wesley care a înscris. Vasluienii au marcat în Ghencea după 3 ani.

Steaua a reuşit egalarea în minutul 26 când Bogdan Stancu a marcat din vole, după o fază de manual creată de roş-albaştri: Nicoliţă a pasat cu călcâiul la Toja, acesta a centrat la bara a doua de unde Stancu a marcat.

Deşi a dominat şi a avut mai multe ocazii, Steaua nu a reuşit să mai marcheze până la finalul partidei, scorul final fiind 1-1.

Toja a fost eliminat în minutul 85 după ce a primit al doilea cartonaş galben în urma unui fault dur.

Suporterii Stelei s-au ţinut de promisiune şi au continuat "războiul" cu Gigi Becali. Aceştia au scandat trivialităţi la adresa patronului din Ghencea. Steliştii au scandat: "Becali plaecă din Ghencea", "Vinde clubul", "Gigi Gigi lasă-ne!" şi "Afară din Ghencea". Suporterii au avut şi un mesaj pentru Marius Lăcătuş, cel care a revenit la Steaua după ce îşi dăduse demisia: "Ai fost odată un simbol de demnitate şi onoare... cum ai putut să te întorci pe bancă oare".

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Steaua - FC Vaslui, scor 1-1

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I FC Vaslui Etapa a 18-a Bogdan Stancu