MENIU

Educat, îndrăzneţ şi inventiv, câteva dintre calităţile necesare pentru a ajunge la Google

Google e cel mai bun angajator pentru care poţi lucra
Google angajează oameni care au o carieră academică foarte puternică
Google are un proces de recrutare strict şi riguros
Foto: pgflorin.files.wordpress.com

Google este motorul de căutare cel mai folosit din lume sau una dintre cele mai căutate companii pentru un loc de muncă. Google a ajuns anul acesta pe locul 4 în Top 100 Fortune ca fiind una dintre cele mai bune companii din lume, pentru care poţi lucra. Angajaţii acestei companii ne asigură că la Google e cel mai plăcut mediu de lucru din lume.

Amelia şi Hermina sunt două persoane care se consideră norocoase deoarece lucrează pentru gigantul Google România. Ele consideră Google a doua familie şi spun că a lucra pentru această companie înseamnă mai mult decât satisfacţie financiară.

"Trebuie să fii hotărât să îţi placă să lucrezi în străinătate, să  fii dispus să renunţi la viaţa pe care o ai aici pentru a te duce  într-un loc total nou cel puţin pentru început, să fii vesel şi să îndrăzneşti", a declarat Hermina Contei, angajat Google România. VEZI VIDEO.

"Trebuie să ai multă iniţiativă, să îţi doreşti să lucrezi pentru  companie", a spus Amelia Creţu, angajată la Google România. VEZI AICI CE STUDII SUNT NECESARE PENTRU A FI ANGAJAT LA GOOGLE.

Angajaţii Google spun că nu e atât de greu să intri în acestă corporaţie, precum pare.

"Eu pentru Google am aplicat pe Bestjobs, deci nu a  fost vorba de un link pe care l-am primit de la cineva. Pur şi simplu am aplicat şi uită-mă aici", a spus Hermina Contei, angajată la Google România, prezentă la RoNewMedia.

"Primul lucru e să aplici. Avem un proces de recrutare strict şi riguros pentru care suntem faimoşi, dar e un loc unde oamenii şi-ar dori să lucreze",  a spus Hraben Suknaic, regional manager Adriatics & Bulgaria, Croaţia Google. VEZI AICI DECLARAŢIA COMPLETĂ.

Chiar dacă partea financiară e motivantă, angajaţii Google ne asigură că sunt multe alte beneficii.

"Bineînţeles că şi financiar merită multă lume spune că Google e cel mai bun angajator pentru care poţi lucra",  a declarat Hermina Contei, angajat Google România.

Reprezentanţii Google au participat la cea de-a patra ediţie a RoNewMedia, cea mai mare conferinţă pe online din România.