MENIU

Ecaterina Andronescu despre afirmaţiile lui Traian Băsescu: Eu nu sunt în cârdăşie cu sindicatele, este un parteneriat

FOTO: NewsIn
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a explicaţia relaţia sa cu sindicatele din învăţământ

Preşedintele României a atacat-o din nou pe Ecaterina Andronescu. Într-o emisiune televizată, Traian Băsescu a declarat că ministrul educaţiei, împreună cu sindicatele, uită de elevi când vine vorba de reformă. Replica Ecaterinei Andronescu a venit în emisiunea Ora de Foc de la Realitatea TV.

"Eu intuiesc de ce doamna Andronescu şi sindicatele plimbă legile astea, ar vrea să facă doar o descentralizare, dar nu o reformă profundă pentru că au intrat în aceeaşi logică împotrivă educaţiei elevului. Dacă vindem din nou copiii pentru voturi la prezidenţiale, dacă sacrificăm încă un an, o generaţie, pentru alegeri prezidenţiale, putem să scrie mari pe noi imorali, pentru că situaţia din învăţământ nu mai permite întârziere", a declarat Traian Băsescu.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a dat replica preşedintelui în emisiunea Ora de Foc, de la Realitatea TV. "De trei luni încercăm în parteneriat, nu în cârdăşie, cu sindicatele asupra unor principii de descentralizare. Nu sunt venită cu pluta, ştiu sistemul de învăţământ", a afirmat Ecaterina Andronescu.

Citeşte şi Băsescu: Andronescu şi sindicatele au intrat în aceeaşi logică a parteneriatului împotriva elevului