MENIU

EA Mobile a lansat X-Men Origins:Wolverine pe telefoanele mobile - VEZI FOTO

Foto: EA
Foto: EA
Foto: EA
Foto: EA

EA Mobile a lansat jocul X-Men Origins: Wolverine, adaptare pentru telefoanele mobile a filmului în care Wolverine, cel mai important personaj din seria X-Men, acaparează prim-planul aventurii.

Jucătorul va intra în pielea eroului cu gheare de adamantium care declanşează un război în lumea mutanţilor pentru răzbunarea iubitei ucise.

X-Men origins:Wolverine este un joc side-scrolling care urmăreşte firul acţiunii din film şi îl poartă pe jucător de-a lungul a nouă etape de gameplay intens.

Aventura începe în laboratorul lui Stryker, Weapon X. Aici, Wolverine este "tratat" cu adamantiu pentru a deveni indestructibil, dar planurile sunt mai negre decât îşi închipuie: Wolverine va deveni o maşină de ucis.

Reuşeşte să se descătuşeze în ultimul moment înainte ca memoria să-i fie ştearsă, iar din acest punct, porneşte pe drumul răzbunării.

Jucătorul va putea executa o mulţime mişcări specifice: sărituri, căţărări, atacuri fatale cu pumnul de metal. Din fericire, puterile regenerative ale lui Wolverine vor face faţă armelor nimicitoare ale soldaţilor şi adversarilor.

 

Mai multe articole despre:
telefoane mobile games X-Men Origins: Wolverine