MENIU

Ea este noua iubită a lui Sean Penn - VEZI GALERIE FOTO

Foto: ammocity.com
Foto: ammocity.com
Foto: ammocity.com
Foto: ammocity.com
Foto: ammocity.com

Actorul Sean Penn care s-a despărţit de curând de soţia sa, Robin Wright Penn, a fost văzut în compania modelului Sport Illustrated, Jessica White.

Se pare că Penn şi frumoasa mulatră au fost surprinşi în ipostaze extrem de tandre la o petrecere privată. "Nu s-au ferit să-şi arate afecţiunea în public", au povestit gurile rele.

Deşi nu au confirmat faptul că formează un cuplu, Sean Penn, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut în Londra de două ori, în compania tinerei sale iubite. 

Frumoasa Jessica White este considerată "modelul generaţiei ei", la fel ca şi Tyra Banks în zilele ei de glorie. Cum era de aşteptat o femeie atât de sexy nu putea să rămână singură, aşa că Jessica a fost cuplată cu starul de la Buffalo Bills, Terrell Owens. Profesional, modelul s-a făcut remarcat în videoclipurile lui Jay-Z şi John Legend şi a prezentat pentru Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Marc Jacobs şi Tommy Hilfiger.

În luna mai a acestui an, actorul Sean Penn anunţa că îşi retrage actele de divorţ, după ce stabilise cu Robin să mai dea o şansă căsniciei lor. Cu toate acestea actriţa a recunoscut într-un interviu că cei doi trăiesc separat.

Mai multe articole despre:
sexy Sean Penn Robin Wright Penn