MENIU

Durii Hollywood-ului, Hugh Jackman şi Daniel Craig, apără bunul simţ în teatru

Foto: tmz.com

Cu siguranţă că una dintre ultimele persoane pe care ai vrea să le vezi răstindu-se la tine trebuie să fie Hugh Jackman. Actorul cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Wolverine, mutantul din X-men, a demonstrat încă o dată că este unul dintre durii Hollywood-ului şi că nu iartă nimic nici când se află pe... scena teatrului!

Actorul Hugh Jackman şi-a arătat o latură mai puţin cunoscută: aceea de apărător al bunului-simţ în teatru. Jackman, înpreună cu interpretul personajului James Bond, Daniel Craig, joacă împreună în piesa de pe Broadway "A Steady Rain". Când în mijlocul reprezentaţiei un telefon mobil a început să sune, Jackman a decis să treacă cu vederea incidentul.

Totuşi, când spectatorul nu a închis telefonul şi aparatul a început să sune a doua oară, partea "Wolverine" din Jackman şi-a scos ghearele: acesta s-a oprit în mijlocul reprezentaţiei şi l-a întrebat pe spectator: "Vrei să răspunzi? Hai, închide-l, dacă nu ai o explicaţie mai bună. Vrei să urci tu pe scenă să dai o reprezentaţie?".

Când un al doilea telefon s-a auzit din sală şi Daniel Craig s-a arătat iritat: "Închide-ţi telefonul!". Cei doi au impresionat publicul prin atitudinea lor şi prin faptul că nu au permis ca reprezentaţia să fie distrusă de spectator nepăsători. 

De asemenea, răspunsul lor la situaţia jenantă a fost unul relaxat, ţinând cont că în 2005 un coleg de-al lor de breaslă, actorul Richard Griffiths a cerut ca un spectator să fie dat afară din sală pentru că a uitat să-şi închidă telefonul mobil.