MENIU

După ce l-a cucerit pe Clooney, Elisabetta Canalis îşi face loc în paginile revistei Maxim SUA

Foto: www.magxone.com
Foto: www.magxone.com
Foto: www.magxone.com
Foto: www.magxone.com

Italianca, în vârstă de 31 de ani, care a reuşit să-i sucească minţile unuia dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, a realizat un pictorial fierbinte pentru ediţia Maxim din Statele Unite.

După ce de-a lungul timpului a avut a avut mai multe aventuri cu fotbaliştii italieni, bruneta a privit mai departe spre Hollywood, unde l-a ochit pe George Clooney.

"Înainte mă jucam mai mult, însă acum nu-mi mai pot permite să-mi pierd vremea având relaţii nepotrivite", a declarat pentru Maxim USA, Elisabetta Canalis. 

Cei doi s-au cunoscut pe terasa de pe acoperişul hotelului Majestic din Roma, unde Clooney lua cina cu Manuele şi Michele Malenotti, deţinătorii celebrului brand Belstaff. În scurt timp, Elisabetta l-a încântat pe actor care i-a cerut să se mute cu el.

Se pare că ambiţioasa italiancă a trecut de la modelling, la actorie şi apoi la televiziune, devenind celebră după ce a început să prezinte o emisiune numită "Striscia la notizia" la un post de televiziune italian.

În 2003, Elisabetta a apărut în ipostaze sexy într-un calendar care s-a vândut ca pâinea caldă şi care, se pare, a fost motivul despărţirii de sportivul Christian Vieri, cu care era în acea perioadă.