MENIU

Dumitru Dragomir: Steaua e mai slabă decât anul trecut, mai subţire

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că jocul "roş-albaştrilor" dă speranţe, dar că Steaua este mai slabă ca anul trecut.

"Steaua ne dă speranţe. Tătăruşanu a fost destul de bun, e un portar de viitor, e viitorul echipei naţionale. Szekely şi Bogdan Stancu au jucat foarte bine. În schimb, Ochiroşii a fost depăşit de miza acestui joc. Steaua nu ar trebui să aibă probleme cu Ujpest. Ei sunt o echipă de pluton, nu ar fi mai sus de locul 12 la noi. Au o echipă subţire. Rezultatul e onorabil pentru ei .Kapetanos nu va lipsi Stelei, e un jucător lent. Steaua e mai slabă decât anul trecut, mai subţire. Nu e vina lui Bergodi, pentru că el lucrează cu materialul care i se dă", a declarat Dumitru Dragomir Sportro.

Steaua a păşit cu dreptul pe drumul său european în acest sezon. La primul meci oficial sub comanda lui Cristiano Bergodi, "roş-albaştrii" s-au impus joi, cu scorul de 2-0, în faţa ungurilor de la Ujpest, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa şi au făcut un pas important spre calificare.
Mai multe articole despre:
Steaua Dumitru Dragomir Europa League Ujpest