MENIU

Dumitru Dragomir: Nu ne cramponăm de o dată anume ca să putem să scoatem o stare de spirit cum e Universitatea Craiova din prima ligă

Foto: NewsIn
Dosarul e în regulă, ei au întârziat un picuţ cu plata, dar toate ţările au datorii la stat

Gândul că Universitatea Craiova ar putea juca în sezonul viitor în Liga a doua l-a îngrozit pe Dumitru Dragomir. Şeful Ligii a lăsat baltă finala Ligii Campionilor de la Roma şi a rămas în ţară pentru a rezolva problema licenţei oltenilor.

Preşedintele Ligii nu mai merge la Roma să-i vadă pe Messi şi pe Cristiano Ronaldo în finala Ligii Campionilor. Soarta Universităţii Craiova, care este la un pas de Liga a II-a, îl preocupă mai mult pe şeful ligii.

"Dosarul e în regulă. Ei au întârziat un picuţ cu plata, dar toate ţările lumii au datorii la stat, toate societăţile comerciale. Nu ne cramponăm de o dată anume ca să putem să scoatem o stare de spirit cum e Universitatea Craiova din prima ligă şi din Cupele Europene", a declarat pre;edintele LPF, Dumitru Dragomir.

Pe 15 mai, Universitatea nu a primit licenţa pentru sezonul 2009/2010, din cauza unei datorii a clubului faţă de stat de 1 milion şapte sute de mii de euro. Patronul a trecut clubul pe o altă societate, dar datoria vechii firme trebuie plătită. Miercuri va fi judecat apelul făcut de Universitatea la decizia comisiei de neacordare a licenţei, iar sentinţa va fi dată până vineri. Între timp, patronul oltenilor a făcut dovada că Universitatea nu are datorii la stat.