MENIU

Dulca i-a dedicat victoria cu Rapid lui Porumboiu şi speră ca acesta să rămână patronul echipei

Foto: cotidianul.ro

Antrenorul lui FC Vaslui, Cristi Dulca, a declarat, sâmbătă, că îi dedică victoria cu Rapid patronului Adrian Porumboiu şi speră că prin acest rezultat acesta să revină asupra deciziei de a se retrage de la echipă la finalul sezonului.

"Îi dedicăm victoria domnului Adrian Porumboiu, vrem să-l ţinem alături de noi, iar azi am demonstrat că putem face performanţă. E o victorie importantă pentru mine, am reuşit datorită băieţilor mei. A fost un joc extrem de greu în faţa unei echipe puternice, iar jucătorii au demonstrat că au caracter. Înfrângerea cu Gloria Buzău a fost doar un accident, acum am demonstrat că suntem o adevărată familie", a spus Dulca.

Numit antrenor principal până la finalul acestui sezon, fostul internaţional a vorbit şi despre şansele Vasluiului la o calificare în Liga Europa. "Avem un meci greu la Craiova şi sperăm să îl pregătim cât mai bine. Ne vom juca şansa şi sper că ne vom califica, avem şanse".

Autorul unicului gol al meciului, Lucian Burdujan, fost jucător la Rapid, speră ca din vară să aibă ocazia să joace din nou în cupele europene. "Nu sunt naşul Rapidului. Sunt profesionist şi îmi fac treaba. Mă bucur că am câştigat şi cred că încă mai avem şanse la o cupă europeană. Mergem la Craiova să învingem şi sper să reuşim", a afirmat şi acesta.

Antrenorul oaspeţilor, Viorel Hizo, a refuzat să se prezinte la conferinţa de presă, iar în locul său nu a venit nimeni din staff-ul tehnic al Rapidului.

FC Vaslui s-a impus sâmbătă, scor 1-0, pe teren propriu, în faţa grupării Rapid Bucureşti, graţie reuşitei fostului rapidist Lucian Burdujan, la debutul ca antrenor principal al lui Cristian Dulca.
Mai multe articole despre:
Liga I Rapid FC Vaslui etapa a 33-a Cristi Dulca