MENIU

Dulca, făcut KO de o sticlă aruncată din tribună la finalul meciului Omonia - FC Vaslui

Foto: zing.ro

Antrenorul echipei FC Vaslui, Cristi Dulca, a fost făcut KO de o sticlă aruncată din tribune după meciul din deplasare cu Omonia Nicosia, scor 1-1, în urma căruia moldovenii s-au calificat în play-off-ul Ligii Europa.

Pe moment, Dulca şi-a pierdut cunoştinţa, iar la conferinţa de presă de la finalul partidei a admis că s-a speriat. "M-am speriat foarte rău, în prima fază nu ştiam ce s-a întâmplat. Sper să nu am nimic", a spus Dulca.

Făcând abstracţie de incidentul de la finalul partidei, Dulca a precizat că este fericit după calificarea în play-off.

"Sunt foarte mulţumit şi fericit pentru această calificare. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru modul cum au tratat această dublă cu Omonia Nicosia. Chiar dacă am o scurtă experienţă ca antrenor principal, am reuşit să pregătim bine aceste meciuri şi să obţinem calificarea, care este mult mai valoroasă pentru noi, pentru că am întâlnit o echipă cu jucători buni, cu experienţă în competiţiile europene. Mă bucur, însă ne-am făcut doar datoria", a afirmat Dulca.

Tehnicianul speră ca echipa sa să aibă noroc la tragerea la sorţi de vineri. "Sperăm că sorţii ne vor aduce un adversar pe măsură şi că vom face un joc la fel de bun şi în următoarea fază", a spus tehnicianul român.

Antrenorul vasluienilor l-a criticat pe portarul Kuciak, după ce acesta şi-a lăsat echipa în inferioritate în urma unui gest necugetat: "Nu sunt mulţumit de ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul meciului cu acel cartonaş roşu luat de Kuciak. Nu cunosc circumstanţele, dar a greşit. Nu e corect ce a făcut".

FC Vaslui s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Europa, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, returul cu Omonia Nicosia, în urma unui meci pe care vasluienii l-au jucat în ultimele minute fără portarul Kuciak, eliminat de pe teren. În meciul tur, FC Vaslui s-a impus cu 2-0, prin golurile înscrise de Temwanjera.