MENIU

Drama ascunsă a Monicăi de la Candy! Nimeni nu a ştiut asta despre ea!

În urmă cu 15 ani, Monica Andrei este una dintre cele mai iubite prezenţe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta membră a trupei Candy a renunţat să facă ceea ce iubea mai mult de dragul familiei.

Puţini sunt cei care ştiu că Monica a trecut prin momente dramatice. În 2011, însărcinată fiind, urma să meargă în faţa altarului alături de cel pe care îl considera dragostea vieţii ei, dar lucruriledin păcate au luat o întorsură negativă.

Bărbatul a plecat atunci în Germania, să muncească, şi a preferat să se îndepărteze de ea şi de micuţ, fără prea multe explicaţii. Puternică, artista nu a renunţat însă la copil şi, cu ajutorul familiei, a reuşit să se descurce de minune ca mama singură. "Cu tatăl lui Matei, băiatul meu, nu am mai ţinut legătură. A fost mai bine să ne despărţim acum decât mai târziu, pentru binele copilului. Îl cresc singură, dar mă ajută şi părinţii şi prietenii mei. Copilul este trecut în acte pe numele meu şi aşa va rămâne. A fost greu la început, dar m-am învăţat. Iubirea pe care o am de oferit pentru el îmi da putere", a dezvăluit Monica, conform Wowbiz.ro.

Între timp, cei doi părinţi au devenit amici şi se ocupă împreună de creşterea copilului.

Mai multe articole despre:
copil dramă candy monica andrei