MENIU

Două persoane au fost grav rănite în urma unei deflagraţii care a distrus o garsonieră din Braşov

Foto: emaramures.ro

Două persoane au fost grav rănite, în noaptea de luni spre marţi, în urma unei explozii care a distrus o garsonieră din municipiul Braşov.

Cele două persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, având arsuri de gradul 3 şi 4 pe mai mult de 60% din suprafaţa corpului. Răniţii se află internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, medicii declarând că starea lor este una stabilă, dar gravă.

La stingerea incendiului care a urmat exploziei au intervenit două autospeciale de la ISU Braşov, în urma incendiului arzând două uşi, mobilă, covoare, iar geamul termopan al bucătăriei a fost smuls din perete de suflul exploziei.

La locul incidentului s-au deplasat şi echipele de intervenţie ale GDF Suez, cauza probabilă a exploziei fiind o defecţiune la un racord de gaz care intra în aragazul din bucătărie. Se pare că cele două persoane, întorcându-se acasă, au simţit miros de gaze în casă, au deschis geamurile pentru a se aerisi, dar nu au mai aşteptat şi au aprins lumina. Specialiştii spun că, probabil, s-a produs şi un scurtcircuit, în urma acestuia declanşându-se deflagraţia. Cercetările continuă, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza exploziei şi incendiului care a urmat.