MENIU

Două autocare cu suporteri stelişti şi un microbuz maghiar s-au ciocnit. Şapte poliţişti maghiari au fost răniţi

Foto: Realitatea Tv
Accident în această dimineaţă la întoarcea suporterilor stelişti în ţară! Şapte poliţişti maghiari au fost răniţi după un carambol petrecut pe teritoriul ungar la vama Nagylac, la 200 de metri de vama Nădlac.
La vama Nagylac, două autocare cu suporteri stelişti şi un microbuz maghiar s-au ciocnit
R. Florea: Nu s-a semnalat niciun incident între suporteri, în urma accidentului

Accident vineri dimineaţă la întoarcerea suporterilor stelişti în ţară! Şapte poliţişti maghiari au fost răniţi în urma unui carambol petrecut pe teritoriul ungar, la Vama Nagylac, la numai 200 de metri de Vama Nădlac. În accident au fost implicate două autocare pline cu suporteri stelişti şi un microbuz în care se aflau forţe de ordine maghiare.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 3:10, ora locală, 4:10, ora României.
Potrivit informaţiilor poliţiei, microbuzul care transporta poliţiştii maghiari care transportau escorta de autocare ce se întorceau spre România, se deplasa, în momentul produceri accidentului, între două autocare, când, la un moment dat, şoferul român al autocarului din spate l-a acroşat şi l-a împins în autocarul din faţă", a spus, la Realitatea TV, Radu Florea, consulul general al României.

Primele indicii ale poliţiei conduc spre ipoteza că şoferul ar fi adormit la volan.

Cei şapte poliţişti maghiari au fost duşi la spital pentru a primi îngrijirile necesare. În accident nu a fost rănit niciun cetăţean român.

Imediat după producerea incidentului, aproximativ 100 de români din cele două autocare avariate au trecut graniţa pe jos. Ulterior, s-au urcat în celelalte trei autocare cu suporteri. 

"Nu s-a semnalat niciun incident între suporteri, în urma accidentului", a asigurat consulul.

Niciun oficial de la poliţia maghiară nu a dorit să dea informaţii pe marginea acestui accident.