MENIU

Două accidente grave au blocat traficul în judeţele Constanţa şi Prahova

Foto: RTV
Un autotir s-a răsturnat peste un microbuz, în judeţul Constanţa
Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină de pe contrasens, în judeţul Prahova

Două accidente grave s-au produs vineri în jurul orei 18.00 pe două importante drumuri naţionale din judeţele Constanţa şi Prahova, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Un autotir s-a răsturnat, din cauze deocamdată necunoscute, peste un microbuz care transporta persoane, pe DN 22C Cernavodă-Basarabi. Din primele informaţii ale poliţiştii de la faţa locului, se pare că trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Poliţia Rutieră a luat măsura devierii traficului, pe sensul către Constanţa, de pe Autostrada Soarelui, pe ruta Feteşti - DN3B - Hârşova -DN2A-Constanţa. Autoturismele aflate deja pe DN 22C au fost deviate pe DJ 223 Cochirleni, cu ieşire pe DN 3. Pe sensul către Cernavodă, traficul a fost deviat pe DJ 224 Medgidia -Tortomanu - DN 2A Hârşova - Slobozia.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au estimat că circulaţia pe DN 22 C Constanţa - Cernavodă ar putea fi reluată după ora 22.30.

Celălalt accident s-a produs pe DN 1, în localitatea Băicoi, la kilometrul 74+500, unde alte trei persoane şi-au pierdut viaţa, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Cauza urmează a fi stabilită în urma cercetărilor.

Unul dintre autoturisme a ieşit în decor şi a luat foc. Două persoane aflate în acesta au murit. De asemenea, o alta aflată în cealată maşină a trecut în nefiinţă. Traficul rutier a fost blocat mai bine de o jumătate de oră, iar apoi s-a circulat îngreunat, pe câte o bandă a drumului în ambele sensuri.