MENIU

Doru Petrescu şi-a motivat apariţia la masa lui Băsescu prin faptul că se afla "într-o vizită de afaceri"

Petrescu spune că e interesat să investească în zona Băileşti-Cetate
foto: RTV

Doru Petrescu, una dintre persoanele care au stat la masă cu preşedintele Traian Băsescu, la întâlnirea de la Primăria Băileşti, şi-a motivat, marţi, prezenţa acolo. Omul de afaceri craiovean, bănuit de legături cu lumea interlopă, susţine că vrea să investească în zona Băileşti-Cetate, iar vizita lui în zonă a fost una de afaceri.

Doru Petrescu, alias Doru Măgaru este un om de afaceri craiovean, cunoscut ca fiind un apropiat al lumii interlope din oraş. Potrivit Cotidianul, Doru Petrescu este apropiat şi de primarul Craiovei, Antonie Solomon. Jurnaliştii mai scriu că Petrecu a fost implicat şi în campania electorală a PDL în Craiova.

Cum a ajuns să stea la aceeaşi masă cu şeful statului? "Motivul este că sunt interesat să investesc în Băileşti Cetate. Vreau să vorbesc cu primarii şi este greu să-i prinzi pe toţi grămadă şi am decis să merg acolo să vorbesc cu primarii şi am fost invitat la întâlnirea cu domnul Băsescu. Domnul preşedinte a fost invitat de primarul Băileştiului sau mai ştiu eu de cine a fost invitat, mă luaţi cu întrebări d-astea... Cine sunt eu să-l invit pe preşedinte. Eu am fost mai mult sau mai puţin întâmplător să mă informez despre realitatea economică a zonei", a explicat, pentru Realitatea TV, Doru Petrescu.

La rândul său, Gigi Neţoiu spune că a investit în agricultura din zonă şi că a fost prezent la întâlnirea cu preşedintele doar pentru a se plânge de problemele din domeniu.

Administraţia prezidenţială a precizat ieri că toţi participanţii la întâlnirea de la primăria Băileşti au făcut parte din anumite delegaţii şi că preşedintele Traian Băsescu nu putea refuza să discute cu vreunul dintre ei. Şeful statului a mers la Băileşti pentru un festival în memoria actorului Amza Pellea.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Craiova masă interlopi Băileşti