MENIU

Domnişoara Snooks, vulpiţa cu garsonieră şi televizor - GALERIE FOTO

Foto: M and Y
Foto: M and Y
Foto: M and Y

Miss Snooks locuieşte în garsoniera ei completată de un pătuţ, un televizor şi un radio, pentru a putea asculta postul ei favorit, Radio 2. Vulpiţa a fost salvată de un englez, când avea 10 ani, şi găzduită în casa acestuia din East Sussex.

Miss Snooks îşi petrece zilele relaxată în apartamentul aflat deasupra magazinului de animale al lui Steve Edgington, stăpânul ei.

Edgington o scoate noaptea la plimbare prin parc, unde roşcata poate să sape după şoareci.

Miss Snooks şi-a petrecut primele zece săptămâni din viaţă dormind cu Steve şi cu pisicile soţiei sale, Nola, înainte de a se domestici, după care a refuzat să fie reintrodusă în sălbăticie.

La început, Steve o lasă pe vulpiţă să iasă singură la plimbare, şi ea se întorcea întodeauna acasă în câteva ore, prin uşiţa pentru pisici.

Domnişoara Snooks îşi petrece acum majoritatea zilelor relaxându-se pe canapea şi mâncând felul ei favorit, pui gătit în miere şi hrană uscată pentru pisici îmbibată în cafea.

"Nu recomand nimănui să ia ca animal de casă o vulpte pentru că îţi pune stăpânire pe viaţă. Nu poţi să ceri unui vecin să aibă grijă de ea când eşti plecat, aşa că dacă nu eşti pregătit să o îngrijeşti 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, nici să nu te gândeşti", a precizat Edgington.