MENIU

Doliu în fotbalul spaniol! Mii de persoane l-au omagiat pe Jarque. Vezi VIDEO şi GALERIE FOTO!

Foto: www.as.com
Foto: www.rcdespanyol.com
Foto: www.rcdespanyol.com
Foto: www.marca.com
Foto: www.as.com
Foto: www.as.com
Foto: www.as.com
Foto: www.as.com
Foto: www.as.com
Foto: www.as.com

Moartea fotbalistului Daniel Jarque, căpitan la Espanyol Barcelona, a îndoliat Spania, la doi ani după ce decesul lui Antonio Puerta a cutremurat fotbalul iberic. La fel ca fostul jucător al Sevillei, Jarque a încetat din viaţă în urma unor probleme cardiace şi lasă în urmă o iubită care urma să aducă pe lume un copil.

Jarque a murit la 26 de ani, chiar în timp ce vorbea la telefon cu logodnica sa. El a fost găsit fără suflare în camera de hotel, iar încercările de resuscitare au fost zadarnice. Vestea morţii căpitanului lui Espanyol s-a răspândit rapid şi sute de fani au luat drumul stadionului Cornella-El Prat pentru a-i aduce un ultim omagiu fotbalistului dispărut prematur.

Poarta de acces numărul 21 (n.r. - numărul cu care evolua Jarque) de la arena celor de la Espanyol s-a transformat într-un adevărat altar. Acolo au fost aprinse sute de lumânări, alături de numeroase tricouri, fulare şi fotografii depuse de cei veniţi pentru a-şi exprima regretul, printre care s-au numărat şi susţinători ai altor echipe din Spania.



Espanyol a încheiat mai devreme cantonamentul din Italia, iar delegaţia grupării catalane a plecat spre Barcelona. Trupul neînsufleţit al fotbalistului nu a plecat, însă, spre casă, fiind nevoie de îndeplinirea unor formalităţi. Corpul consular al Spaniei la Florenţa negociază cu autorităţile italiene pentru ca autopsia lui Jarque să fie făcută luni, nu după trei zile de la deces, aşa cum prevăd normele din Cizmă.

Jucătorii de la Espanyol au venit cu ideea ca noul stadion al echipei să poarte numele lui Daniel Jarque, iniţiativa fiind îmbrăţişată atât de suporteri, cât şi de oficialii clubului.

Căpitanul echipei de fotbal Espanyol Barcelona a murit în urma unui atac de cord

Mai multe articole despre:
deces suporteri omagiu Espanyol Barcelona