MENIU

Doi români împuşcaţi de un spaniol se află în stare gravă, la spital

Foto: madridiario.es

Doi români au fost răniţi grav, sâmbătă, în jurul orei 19:30, în oraşul San Sebastian de los Reyes. Potrivit ziarului spaniol Madridiario, românii sunt în stare gravă, la spital.

Unul dintre români, în vârstă de 33 de ani, prezintă răni la nivelul toracelui, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. Celălalt, în vârstă de 28 de ani, a fost împuşcat în zona feţei şi are nevoie de operaţie.

Potrivit declaraţiilor poliţiştilor sosiţi la faţa locului, cei doi erau conştienţi în momentul sosirii echipajelor de poliţie. Astfel, românii l-au identificat pe atacator ca fiind R.S. Esteban, un cetăţean de origine spaniolă, care a fost reţinut la sediul poliţiei din Alcobendas şi urmează să fie audiat.

Potrivit anchetei preliminarii a poliţiei, cei doi români fuseseră angajaţi pentru o lucrare de către bărbatul care i-a împuşcat, pentru care ar fi primit banii în avans. Potrivit ziarului Madridiario, cei doi români nu s-au prezentat la muncă. Aceştia s-ar fi întâlnit cu angajatorul spaniol pe stradă şi, în urma unei altercaţii între cei doi şi spaniol, românii au fost împuşcaţi.

Mai multe articole despre:
spital Spania români răni împuşcaţi