MENIU

Doi profesori au pus 20.000 de note într-o singură zi, la Spiru Haret

<descriere>

Profesorii care predau la Învăţământul la Distanţă din cadrul Universităţii Spiru Haret nu îşi văd niciodată studenţii, deşi acest lucru este obligatoriu.

Doi profesori de drept de la Universitatea Spiru Haret au pus într-o singură zi în catalog 11.000 şi respectiv 9.000 de note, potrivit Adevărul.

Aura Constantinescu, profesorul care a reuşit să semneze 11.000 de note, nu a dorit să comenteze acest lucru. Celălalt profesor, Marin Voicu, cu \"doar\" 9.000 de note, a explicat că examenul pentru studenţii de la ID s-a desfăşurat pe calculator, care a generat automat notele, iar el a trebuit doar să le semneze.

Tot ce trebuia să facă profesorul era să verifice dacă numele studenţilor corespundea cu cele din listele calculatorului şi să treacă nota în catalog. Profesorul a precizat că el nu i-a văzut niciodată pe studenţii de la ID.

Marin Voicu a declarat pentru Adevărul că atunci când a aflat că la Facultatea de Drept din cadrul Spiru Haret sunt 87.000 de studenţi, şi-a dat demisia.

Departamentul de Control din Ministerul Educaţiei a întocmit un raport privind Universitatea Spiru Haret, în care se arată că profesorii care predau dreptul au semnat mii de note într-o singură zi.