MENIU

Doi morţi şi patru răniţi într-un grav accident produs în localitatea Lunca Corbului

Foto: iasiplus.ro

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN65, Piteşti-Slatina, în localitatea Lunca Corbului.

Accidentul s-a produs foarte aproape de ieşirea din judeţul Argeş şi, potrivit datelor furnizate de poliţişti, cauza a fost viteza excesivă, în condiţii de carosabil umed.

Şoferul unui Opel Astra care circula din direcţia Piteşti-Slatina a intrat cu viteză într-o curbă uşoară şi a pierdut controlul volanului, după care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf. În urma impactului, şoferul autoturismului Opel, în vârstă de 59 de ani şi soţia acestuia, de 56 de ani, din Târgu Jiu, au murit pe loc. A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare a pompierilor pentru eliberarea celor două victime decedate.

Alte patru persoane, din Slatina, care se aflau în autoturismul VW Golf au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autoturismul VW Golf era condus de un tânăr, student la Academia de Poliţie din Bucureşti.

Comisarul şef Marian Badea, şeful serviciului Poliţiei rutiere Argeş, a precizat că pe segmentul de drum Piteşti-Lunca Corbului-Slatina mulţi şoferi circulă cu viteză excesivă. "De la începutul anului şi până în prezent au fost suspendate 1.130 de permise pentru viteză, dintre care 600 de permise au fost suspendate pe DN65", a declarat comisarul şef Marian Badea.

Circulaţia pe DN65 Piteşti Slatina, la kilometrul 97 s-a desfăşurat alternativ, pe un singur fir, cu ajutorul agenţilor de poliţie rutieră Argeş.