MENIU

Doar patru fani dinamovişti au fost sancţionaţi după incidentele de la meciul cu Slovan Liberec

Foto: NewsIn

Doi suporteri dinamovişti nu vor mai putea intra pe stadioane şi riscă dosare penale pentru distrugere, un altul s-a ales cu dosar pentru deţinere de obiecte pirotehnice, în timp ce un alt fan a fost amendat pentru că arunca cu pietre pe stradă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, unul dintre membrii galeriei dinamoviste a primit interdicţie de a mai intra pe stadion pentru o perioadă de şase luni, iar altul pentru un an. Dacă Dinamo va depune plângere, acestora li se vor întocmi şi dosare penale pentru distrugere.

De asemenea, un alt fan, recepţioner la un hotel de lux din Capitală a fost amendat, pentru că a fost prins aruncând cu pietre în maşinile parcate pe străzile din apropierea stadionului.

Al patrulea suporter a fost dus, joi seară, la Secţia 6 Poliţie, unde i s-a făcut dosar penal pentru deţinere de obiecte pirotehnice.

Totodată, Ciocan a precizat că Poliţia va începe urmărirea penală in rem, urmând ca pe baza probelor video să stabilească identitatea suporterilor care au rupt gardul de protecţie şi au intrat pe teren în minutul 88 al meciului dintre Dinamo Bucureşti şi Slovan Liberec.

"Soluţia este o ripostă fermă şi înăspirea pedepselor pentru că situaţia a devenit inacceptabilă", a mai spus Ciocan.

Partida Dinamo - Slovan Liberec din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa a fost oprită în minutul 87, la scorul 0-2, după ce aproximativ 50 de fani au pătruns în teren, nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite, iar formaţia roş-albă ar putea pierde jocul la masa verde.