MENIU

Doar jumătate dintre sibienii nevoiaşi şi-au luat zahărul şi făina de la Uniunea Europeană

Doar jumătate dintre sibienii nevoiaşi şi-au luat zahărul şi făina
Doar jumătate dintre sibienii nevoiaşi şi-au luat făina şi zahărul de la UE

Primăria Sibiu ar putea rămâne în depozite cu jumătate din cantitatea de zahăr şi făină primite de la Uniunea Europeană. Asta pentru că beneficiarii care ar fi trebuit să vină să îşi ridice ajutoarele nu s-au prezentat. În această săptămână, municipalitatea sibiană le mai dă o şansă sibienilor să vină să îşi ia făina şi zahărul, însă aceştia nu s-au înghesuit în primele două zile ale săptămânii.

Peste 6.000 de sibieni sunt aşteptaţi în această săptămână să îşi ridice ajutoarele de la UE. Întârziaţii care totuşi au ajuns în primele două zile ale săptămânii spun că nu au venit până acum pentru că nu au ştiut.

Primăria Sibiu face acum un apel la beneficiari să vină să îşi ridice ajutoarele.  În caz contrar acestea vor fi redistribuite.

\"Municipalitatea prin intermediul serviciului de Asistenţă Socială roagă toţi beneficiarii să îşi ridice ajutoarele în făină şi zahăr să meargă să şi le ridice. Până în prezent, şi-au ridicat aceste ajutoare doar jumătate dintre beneficiarii înscrişi pe liste\", a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt Primăria Sibiu.

La Sibiu, pe listele serviciului de asistenţă socială sunt înscrişi peste 12.000 de beneficiari. Până acum, reprezentanţii primăriei au distribuit cele 15 kilograme de făină şi cele 4 de zahăr unui număr de aproape 7.000 de sibieni.

Mai multe articole despre:
primărie ajutoare zahăr făină sibieni