MENIU

DNA a făcut publice pozele din cazul "Valiza", cu banii confiscaţi lui Gigi Becali! Vezi cum arată 1.7 milioane de euro!

Foto: RTV
Dosarul din cazul "Valiza" cuprinde 17 fotografii din timpul flagrantului

Banii din cazul "Valiza" au ieşit la lumină! DNA a făcut publice primele fotografii de la confiscarea banilor trimişi de Becali la Cluj, în mai anul trecut. 1,7 milioane de euro au fost găsite atunci de procurorii DNA în portbagajul unei maşini care îi aparţinea lui Teia Sponte.

Pe 7 mai 2008, procurorii DNA au descins la un restaurant din Cluj Napoca, în care se aflau Teia Sponte, două gărzi de corp ale patronului Becali, fotbalistul Gigel Coman şi un partener de afaceri al lui Toni Doboş, atunci vicepreşedinte la "U" Cluj.

Anchetatorii au găsit banii ascunşi într-o geantă sport, în portbagajul maşinii vicepreşedintelui de la Steaua. În total, 1,7 milioane, doar bancnote de 500 de euro împărţiţe în patru pachete, bani destinaţi jucătorilor de la Universitatea Cluj, pentru a împiedica rivala CFR să ia titlul.

Becali a intentat proces DNA-ului, pentru recuperarea sumei. Bancnotele de 500 de euro au fost sechestrate la filiala din Cluj a unei bănci.

Dosarul din cazul "Valiza" cuprinde 17 fotografii din timpul flagrantului. Următorul termen în cazul "Valiza" este programat pe 18 februarie.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali euro bani Cazul Valiza