MENIU

Dinu Patriciu: Traian Băsescu nu are absolut nicio şansă să devină preşedintele României a doua oară

Dinu Patriciu: Traian Băsescu nu are nicio şansă să câştige alegerile
Foto: bloombiz.ro

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat la Realitatea TV, în emisiunea 3x3, că Traian Băsescu nu are nicio şansă să câştige al doilea tur al alegerilor. \"Oricine va concura împotriva sa, îl va bate în turul doi\", a mai spus Dinu Patriciu.

"Băsescu nu are absolut nicio şansă de a deveni preşedintele României a doua oară, toate studiile îl arată în descreştere", a declarat omul de afaceri.

Dinu Patriciu a făcut şi un portret robot al candidatului ideal la funcţia de preşedinte al României.  Şeful statului "ar trebui să fie un om mai tânăr, în jur de 40, un tehnocrat, priceput în economie, un om care să ştie să judece relaţia între politică şi economie, să vină din mediul de afaceri, să ştie bine două-trei limbi străine, să aibă experienţa relaţiilor internaţionale. Nu e un portret robot pe care îl fac eu, ci pe care îl face populaţia", a spus Dinu Patriciu.

"Fenomenul Obama se poate repeta şi în România", a exemplificat liberalul.

Cât priveşte susţinerea pe care ar acorda-o el unuia din cei doi candidaţi pentru şefia PNL, Călin Popescu Tăriceanu sau Crin Antonescu, Dinu Patriciu a declarat: "mă feresc să-mi exprim punctul de vedere personal atâta vreme cât nu vreau să mă amestec în această competiţie pe care o consider extrem de bine-venită atâta timp cât rămâne în limitele decenţei".

Mai multe articole despre:
alegeri Dinu Patriciu Traian Băsescu