MENIU

Dinamo - Transferul lui Goian şi Izvoranu la Terek Groznâi a eşuat

Foto: www.dinamovisti.ro

Transferul fundaşilor Lucian Goian şi Silviu Izvoranu la Terek Groznâi nu s-a mai perfectat, cauza fiind neînţelegerea apărută între cele două cluburi în privinţa modalităţii de plată, fotbaliştii urmând să aştepte în Antalya delegaţia dinamovistă care va ajunge astăzi în Turcia.

"A picat transferul nostru la Terek. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu îţi poţi da seama de nişte jucători după doar două antrenamente. Ne-am pregătit bine cât am stat aici, dar nu a fost să fie. S-a întâmplat ceva între cluburi, pentru că la noi, jucătorii, nu ar fi fost probleme să ne înţelegem. Am plecat deja din cantonamentul lui Terek, suntem la un alt hotel acum, îi aşteptăm aici pe cei de la Dinamo. Rămânem în Ştefan cel Mare, deocamdată", a spus Lucian Goian.

Gruparea Terek Groznâi a făcut o ofertă clubului Dinamo pentru fundaşii Lucian Goian şi Silviu Izvoranu, iar cei doi s-au aflat trei zile în cantonamentul formaţiei cecene, Izvoranu evoluând luni o repriză în amicalul contra lui Zorya Lugansk din Ucraina, iar Goian nu a jucat deloc.