MENIU

Dinamo - Torje ratează restul turului, Alexe lipseşte trei săptămâni

Foto: NewsIn

Gabriel Torje a suferit în derby-ul cu Rapid o leziune fibrilară la coapsa stângă, în timp ce atacantul Marius Alexe are entorsă la genunchiul stâng.

Accidentat în meciul cu Rapid, Gabriel Torje, va absenta o lună de pe gazon, după ce investigaţiile medicale efectuate luni au relevat o leziune fibrilară la coapsa stângă.

În minutul 68 al derby-ului, Torje a pătruns în careu şi a driblat mai mulţi rapidişti, după care a căzut, cerând penalty, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Mijlocaşul dinamovist a cerut imediat schimbarea.

Celălalt jucător al lui Dinamo care a părăsit accidentat terenul în debutul meciului, Marius Alexe, va trebui să stea departe de gazon aproximativ trei săptămâni, după ce a suferit o entorsă uşoară la genunchiul stâng. "Am efectuat luni dimineaţă un RMN, care a relevat doar o leziune la genunchi. Oricum, e important că nu sunt afectate ligamentele sau să fie ceva mai grav. Totul s-a întâmplat la o contră cu Marius Constantin. M-a durut rău atunci, încă mă mai doare şi acum. O să văd marţi, când voi afla diagnosticul exact, cât va dura perioada de recuperare şi cât voi lipsi de pe gazon", a declarat Alexe agenţiei NewsIn.

Fotbalistul s-a accidentat în minutul 7 şi a fost înlocuit cu Claudiu Niculescu.