MENIU

Dinamo s-a impus cu 3-1 la Buzău şi s-a distanţat în fruntea clasamentului

Foto: NewsIn

După un start ezitant de retur, Dinamo a câştigat exact când trebuia. Adică duminică, în meciul din deplasare cu Gloria Buzău, scor 3-0, din etapa a 21-a a Ligii I, în urma căruia se distanţează la patru puncte de locul doi, ocupat de Unirea Urziceni.

După ce abia în etapa trecută a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, "lanterna roşie" Gloria Buzău nu a reuşit să ţină piept liderului clasamentului.

Singurul jucător al gazdelor care a pus în pericol poarta lui Lobonţ în prima repriză a fost David Sanchez. Acesta a încercat să-l surprindă pe internaţionalul român în două rânduri, cu şuturi de la mare distanţă atunci când acesta ieşea prea mult dintre buturi.

Cei care au marcat, însă, au fost dinamoviştii. Încă din minutul 11 Claudiu Niculescu a deschis scorul, transformând un penalty obţinut tot de el, iar Marius Niculae (30) a dublat avantajul oaspeţilor înscriind cu capul, după un corner.

După pauză, Ionel Dănciulescu a ridicat scorul la 3-0 pentru Dinamo, reuşind primul său gol din acest retur, iar în continuare buzoienii nu au arătat niciun moment că ar putea pune reale probleme liderului.

Totuşi, Gloria Buzău a avut parte de o palidă consolare în minutul 90, când Gueye Mansour a marcat pentru prima oară sub culorile ultimei clasate din Liga I.

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul Gloria Buzău - Dinamo, scor 1-3.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Gloria Buzău etapa a 21-a