MENIU

Dinamo - Nicolae Badea: "Ne putem lipsi de orice jucător, nu numai de Tamaş"

Foto: www.dinamomania.net

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, că echipa din Ştefan cel Mare se poate lipsi de orice jucător valoros, nu numai de Tamaş, şi a lăsat să se înţeleagă că decizia revenirii fundaşului la prima echipă îi aparţine în totalitate tehnicianului Mircea Rednic.

"Nu este nimic nou în cazul lui Tamaş, el a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară şi va suporta consecinţele. Trebuie să se înţeleagă că oricare ar fi numele lui, toţi fotbaliştii trebuie să respecte nişte reguli. Doar Mircea Rednic va decide când îl va chema la prima echipă. Dinamo se poate lipsi de orice jucător, nu numai de Tamaş", a spus Badea, care a adăugat că gruparea din Ştefan cel Mare nu a fost interesată de internaţionalul Cosmin Contra.

Internaţionalul Gabriel Tamaş a fost anunţat, sâmbătă, de conducerea clubului că a fost retrogradat la echipa a doua după ce nu s-a prezentat la antrenament şi a fost surprins sub influenţa băuturilor alcoolice în cantonamentul din Antalya.

Preşedintele dinamovist a comentat şi retrogradarea la echipa a doua a fundaşului George Blay: "El a fost trimis la Dinamo II, deoarece nu s-a pregătit corespunzător la prima echipă. La cum se antrenează, nu ştiu dacă va juca şi acolo. Nu avem nicio satisfacţie faţă de modul cum el se antrenează şi este dificil ca noi să-i mai prelungim contractul. Vom respecta în continuare înţelegerea sa până în vară, atunci când îi expiră contractul. Şi Boştină se află în aceeaşi situaţie, însă la el se vede o altfel de atitudine. Acum nu ştiu dacă Boştină va fi titular, Rednic va hotărî asta", a conchis oficialul grupării din Ştefan cel Mare.
Mai multe articole despre:
Mircea Rednic Nicolae Badea Gabriel Tamaş Dianmo