MENIU

Dinamo - Lucian Goian şi Silviu Izvoranu au fost ofertaţi de Terek Groznâi

Foto: www.dinamomania.net

Gruparea rusă Terek Groznâi a făcut o ofertă clubului Dinamo pentru fundaşii Lucian Goian şi Silvizu Izvoranu, urmând ca luni să se ia o decizie clară în acest sens, a declarat, sâmbătă, preşedintele grupării din Ştefan cel Mare, Nicolae Badea.

"Terek a făcut o ofertă pentru Goian şi Izvoranu, dar nu pot spune mai multe. Luni vom afla mai multe despre transferurile celor doi în Rusia", a spus Badea.

Silviu Izvoranu (26 de ani) este fundaş central şi a fost achiziţionat de Dinamo în urmă cu un sezon şi jumătate, iar în turul campionatului a fost folosit în 10 meciuri, în timp ce Lucian Goian (26 de ani) evoluează pe acelaşi post, fiind legitimat la formaţia din Ştefan cel Mare din 2004, însă a fost împrumutat o perioadă la Ceahlăul Piatra Neamţ. În prima parte a campionatului, Goian a jucat în 9 meciuri, însă a fost implicat în mai multe scandaluri extrasportive, intrând în colimatorul fanilor, care au cerut conducerii să renunţe la serviciile sale.

La Terek Groznâi mai evoluează în prezent alţi trei fotbalişti români, Daniel Pancu, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu, ultimii doi îmbrăcând în trecut tricoul lui Dinamo.