MENIU

Dinamo - Florin Bratu spune că va începe alergările într-o lună

Foto: www.onlinesport.ro

Atacantul lui Dinamo, Florin Bratu, a declarat, miercuri, că într-o lună va începe alergările uşoare alături de lotul dinamovist şi că nu va risca o revenire rapidă pe gazon pentru a nu suferi o recidivă la accidentarea de la genunchi.

"Într-o lună voi începe alergările, iar apoi voi vedea ce voi face. Nu am niciun motiv să risc, a fost o accidentare gravă şi nu vreau să am o recidivă. Urmez un program de recuperare strict de 6-7 ore pe zi. Sunt aproape de final şi trebuie să trag tare acum. Trebuie să-mi recapăt forţa musculară pentru că 4 săptămîni am stat imobilizat. Explozia nu mi-am pierdut-o. Am momente când vreau să încep să alerg, dar nu pot deocamdată", a spus Bratu.

Fotbalistul a afirmat că încă îşi mai doreşte să prindă un contract în străinătate: "Pe la 30 de ani mă gândesc să mai joc un an, doi prin străinătate. Mi-ar plăcea să evoluez în campionatul Germaniei. Sunt realist şi mă voi duce la cea mai bună ofertă".

Atacantul Florin Bratu a suferit în partida din turul campionatului cu CFR Cluj o entorsă la genunchiul drept cu afectarea ligamentelor şi este aşteptat să revină pe gazon la sfârşitul acestui sezon.
Mai multe articole despre:
Dinamo CFR Cluj contract Florin Bratu