MENIU

Dinamo - FC Aix-les-Bains 1-2, într-o partidă de verificare disputată în Franţa

Foto: NewsIn

Dinamo a fost învinsă, duminică, de formaţia franceză de amatori FC Aix-les-Bains, scor 2-1, şi a suferit a treia înfrângere din cele cinci meciuri amicale disputate de la numirea lui Dario Bonetti în funcţia de antrenor.

Roş-albii au deschis scorul în minutul 10, prin Andrei Cristea, însă francezii au revenit în repriza secundă şi au marcat golurile victoriei în minutele 64 şi 73.

Dario Bonetti a trimis pe teren următoarea formulă de joc: Dolha - Homei, L. Goian, Scarlatache, Pulhac - Alexe, Predescu, Diabate, Ad. Cristea - A. Cristea, Cl. Niculescu. În partea secundă au mai evoluat: Cr. Munteanu şi L. Ganea.

Italianul a menajat mai mulţi jucători pentru acest meci, Zicu, D. Grigore, D. Kone, L. Rus, Torje, Dănciulescu şi Moţi, în timp ce Gabriel Tamaş nu a fost folosit, deoarece abia a sosit în cantonamentul echipei.

Eşecul suferit de Dinamo în faţa amatorilor de la Aix-les-Bains este al treilea din această vară, după cele cu Astra Ploieşti, scor 2-4, şi Olympique Marseille, scor 1-2. În schimb, formaţia din Ştefan cel Mare a învins FC Nantes, scor 2-0, şi a trecut de Astra Ploieşti, scor 1-0, însă în al doilea joc au fost folosite rezervele ambelor grupări.

Dinamo va disputa următoarea partidă din cadrul cantonamentului din Franţa la 14 iulie, în faţa unei alte formaţii franceze de eşalon inferior, Olympique Croix de Savoie.
Mai multe articole despre:
Dinamo amical