MENIU

Din confesiunile premierului Boc: Am învăţat ce înseamnă să fii responsabil în copilărie, când aveam grijă de gâşte

Foto: RTV
E. Boc: Duceam gâştele la apă şi mă deranjau că treceau râul şi intrau pe iarba oamenilor.

Premierul Emil Boc, fie şi numai interimar, este un om responsabil. Altminteri, nu ar mai fi fost în fruntea Guvernului. Responsabilitatea a învăţat-o, însă, nu de la vreun înalt sfătuitor, ci de la... gâştele pe care le avea în grijă în copilărie.

Emil Boc a povestit, joi seară, în cadrul unei emisiuni televizate, cum a învăţat să fie responsabil, încă din copilărie. Reţeta pare simplă: ducea gâştele la apă.

Liderul PD-L a mărturisit că a beneficiat de avantajul copilăriei "la ţară", unde permanent este ceva de făcut cu responsabilitate, şi a relatat cum, fiind cel mai mic dintre cei cinci fraţi ai săi, a trebuit să aibă grijă de gâşte.

"Le duceam la apă şi mă deranjau că treceau râul şi intrau pe iarba oamenilor. Aceştia mă reclamau la părinţi, iar ei mă întrebau \'Unde ai fost, Emile?\'", povesteşte Emil Boc.

O altă dezvăluire făcută în cadrul aceleiaşi emisiuni a fost aceea că, imediat după căderea Guvernului, a telefonat părinţilor pentru a-i linişti şi pentru a le spune că nu se va întâmpla nimic rău cu el odată cu pierderea postului de prim-ministru şi asta pentru că poate lucra în continuare ca profesor, potrivit gândul.info.

În acest context, Emil Boc a explicat că a avut "neşansa" de a conduce Guvernul în cea mai mare criză economică din ultimii 60 ani, în an electoral, dar că a încercat să fie responsabil, acea deprindere pe care a obţinut-o în copilărie.