MENIU

"Diavolul roşu" Rio Ferdinand îşi dezvăluie latura feminină pe plajele din Israel. Vezi GALERIE FOTO!

Foto: www.dailymail.co.uk / Splash News
Foto: www.dailymail.co.uk / Splash News
Foto: www.dailymail.co.uk / Splash News
Foto: www.dailymail.co.uk / matrixphotox.com
Foto: www.dailymail.co.uk / Splash News

Apărătorul de fier de la Manchester United, Rio Ferdinand, cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, a dat echipamentul şi ghetele cu crampoane pe o ţinută de vacanţă cel puţin ciudată. Uriaşul din defensiva campioanei Angliei a adoptat un nou stil vestimentar format din pantaloni foarte scurţi şi un top mulat, decoltat şi cu vedere la buric.

După ce metrosexualul Cristiano Ronaldo a luat drumul Spaniei, urmând să evolueze din sezonul viitor la Real Madrid, Rio Ferdinand vrea să umple golul lăsat de portughez, dacă nu pe teren, măcar în afara lui. Internaţionalul englez a fost surprins de fotografi în timpul obişnuitei sale vacanţe din Israel în timp ce purta o ţinută neobişnuită: o pereche de pantalonaşi minusculi şi un top în culorile roşu şi galben, cu un decolteu generos şi o impresionantă vedere la... buric. Asta în timp ce amicii cu care a plecat în ultima sa vacanţă de burlac au adoptat ţinute de plajă obişnuite.

Este foarte posibil ca outfit-ul ales de Rio Ferdinand pentru a bea o cafea pe malul mării să fi fost doar o glumă sau un mijloc de a ironiza gusturile vestimentare ale unora dintre vedetele din fotbal. Cert este că fundaşul "diavolilor roşii" nu a părut să fie stânjenit vreo secundă de look-ul său. "Nu ar fi surprinzător să-l vezi pe Cristiano Ronaldo purtând aşa ceva, dar când este vorba de un fundaş mare şi dur ca Rio... Părea să se simtă foarte comfortabil în acea costumaţie şi râdea şi glumea cu prietenii săi", a spus un martor ocular, pentru Daily Mail.

Pentru Rio Ferdinand vacanţele petrecute în Israel au devenit un obicei. Mai mult, fundaşul englez este atât de îndrăgostit de această ţară, încât după prima vizită acolo, facilitată de agentul său israelian Pini Zahavi, chiar a început să înveţe limba ebraică.

În aceste zile, Ferdinand este în vacanţă "cu băieţii", aceasta fiind ultima pentru el ca burlac, având în vedere că în luna august se va căsători cu logodnica sa, Rebecca, cu care are deja doi copii, Lorenz (3 ani) şi Tate (10 luni). Printre invitaţii la nunta celor doi se vor număra fotbaliştii Wayne Rooney, Wes Brown, David Beckham, Joe Cole şi Ashley Cole.