MENIU

Dezvăluiri șocante despre hidra din jurul lui Coldea. Cătălin Hideg: Ce să fac, să stau 10 ani fugit? 

Realitatea Plus vă prezintă noi înregistrări exclusive din interiorul încrengăturii puse la cale de fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, și generalul Dumitru Dumbravă! Este vorba despre o interceptare în care generalul Dumbravă vorbește cu afaceristul Cătălin Hideg, căruia i-a cerut cei 600.000 de euro pentru intervenția la judecător, despre fuga din țară. Omul de afaceri a fost audiat, marți, ore bune la DNA după ce a depus plângere împotriva lui Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Dan Tocaci și împotriva avocatului Doru Trăilă. 

Generalul Dumbravă și-ar fi folosit influența pe care ar fi avut-o asupra unor magistrați pentru a le promite unor oameni de afaceri cu probleme că-i ajută să scape ușor, în schimbul unor sume de bani.

"Am discutat și aspectul ăsta, aicea nu putem să, mi-e greu să...nu avem cum să reducem ce e acolo, pentru ca asta e practica și nu știu dacă găsim judecător care să contragă din ce-i acolo."

Rețeaua penală de magistrați a lui Coldea: Judecătorul „generalului negru” deține o avere uriașă și se bucură de un salariu de sute de mii de lei pe an

Lui Cătălin Hideg i se face frică de ceea ce ar putea să se întâmple și vorbește despre posibilitatea de a fugi din mâinile justiției.

"E chestia asta, stresul, ce sa fac, sa stau 10 ani fugit? E o chestie absolut penibilă.
10 ani de zile să mă duc unde? Să las falimentul, unde să-l las? La gunoi, ce să fac? Să plec, să stau 10 ani, de ce? (neinteligibil) 
Ce să discutăm? Tot timpul asta mi se spune, ca nu mai vii, ca fugi…. Asta zice procuroarea. Mi-a spus printre rânduri. Închide subiectul. Procuroarea nu mai zice nimica, ți-a spus judecătorul ceva, acuma las-o așa, sa vedem cum o dregem."